Succesvol verkopen!

Hier gaan wij, met u voor staan.

Bij de verkoop van uw woning nemen wij u alle zorg uit handen. Wij willen een zo goed mogelijk resultaat realiseren: de hoogste prijs tegen de beste voorwaarden. Vooral het vaststellen van de optimale vraagprijs is – in de huidige markt – erg belangrijk. Want wat is een tactische vraagprijs? En hoe brengt u uw woning onder de aandacht? Wij bepalen samen met u een doordachte aanpak voor de verkoop van uw woning.

Wij verzorgen voor u het gehele traject van brochure tot plaatsing op Funda en andere landelijke internetsites, van bezichtiging naar onderhandeling. We nemen voor u en kandidaat-kopers alle tijd en geven antwoord op alle vragen. Vanzelfsprekend houden we u van alles op de hoogte en passen wij, in overleg met u, indien nodig tussentijds de verkoopstrategie  aan. Natuurlijk gericht op het best mogelijke verkoopresultaat.

Is de koop eenmaal daar, dan stellen we het koopcontract op en zorgen we voor goede afspraken rondom alle (on)roerende zaken. Wij begeleiden u bij de gang naar de notaris en bij de voorafgaande eindinspectie, zodat er geen misverstanden ontstaan en alles naar wens blijft verlopen.
 
En natuurlijk kunt u ook na de verkoop bij ons terecht voor vragen en advies. 
 
Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend verkoopadvies.