Taxaties

Taxatiedoeleinden
Heeft u een officieel taxatierapport nodig voor een aankoopbeslissing, financiering of een andere aangelegenheid?  Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Desgewenst beschikt u al na enkele dagen over een keurig verzorgd en compleet taxatierapport.

Betreft het een financiering van de woning? Dan kan ook een waarde na verbouwing worden opgenomen. Dat biedt u doorgaans meer financiële mogelijkheden!

Gebruikt u de taxatie voor de financiering van uw aangekochte woning of voor de verbetering van uw eigen woning dan zijn de kosten fiscaal aftrekbaar!

Taxeren is een vak apart
Bij het bepalen van de waarde van een onroerende zaak spelen naast het pand ook andere factoren een belangrijke rol. Zaken als ligging, bestemmingsplan, woonomgeving en bereikbaarheid bepalen mede een groot deel van de waarde.

Vakgebied
Wij zijn gecertificeerd en staan ingeschreven in de landelijke kwaliteitsregisters, waaraan geldverstrekkers toetsen; onze taxaties* worden altijd geaccepteerd.

Kosten
U ontvangt van ons vooraf aan de opdracht altijd een vrijblijvende prijsopgave van de totale kosten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
 
*gevalideerde rapporten o.a. via NWWI of Taxateurs Unie.