WOZ-WAARDE

Elk voorjaar valt hij weer op de deurmat: de ozb beschikking met daarop de WOZ-waarde van uw onroerende zaak. Snijders & de Werdt Makelaars werkt samen met WOZ Consultants en gezamenlijk realiseren wij jaarlijks voor veel eigenaren een flinke verlaging van de WOZ waarde.

Wat doen wij?
Wij controleren de WOZ-waarde van uw woning op haalbaarheid en gaan daarna direct voor u aan de slag. Wij zorgen voor het tijdig (binnen 6 weken)  indienen van een bezwaarschrift bij de gemeente en een taxatie van uw woning. Voordeel voor u is dat u zich niet hoeft te buigen over het schrijven van een bezwaarschrift en geen kosten hoeft te maken voor het laten opstellen van een taxatierapport.

Met een verlaging van de WOZ waarde bespaart u op uw woonlasten, door een verlaging van de gemeentelijke - en waterschapslasten, maar het levert u ook een (grotere) besparing op op uw inkomstenbelasting.

Wat zijn de kosten?
Als de WOZ-waarde wordt verlaagd betaalt de gemeente, via een wettelijke regeling, onze kosten. Lukt het ons niet om de WOZ-waarde te verlagen, dan nemen wij ons verlies. Kortom, het inschakelen van Snijders & de Werdt Makelaars kost u niets!
U kunt er alleen maar financieel op vooruit gaan.

TIP !
Als u recentelijk een woning geërfd of gekocht heeft kunt u als nieuwe eigenaar een nieuwe WOZ beschikking opvragen waarmee wij voor u alsnog WOZ bezwaar kunnen maken. Vooral een woning verkregen uit een erfenis zijn door WOZ bezwaar te maken vaak onverwachte besparingen te realiseren die kunnen oplopen van enkele duizenden tot in een enkel geval tienduizenden euro’s.

Wilt u weten of bezwaar maken zin heeft? Vraag dan de gratis WOZ-scan aan.
Vult u het inschrijfformulier WOZ in en wij controleren de WOZ waarde van uw woning. Indien de waarde correct wordt bevonden weet u dat u niet teveel belasting betaalt. Blijkt hieruit echter dat uw waarde te hoog is dan verzorgen wij voor u het hele proces en door onze deskundige hulp is de kans groot dat u gelijk krijgt.

Ook voor erfbelasting en een te hoge WOZ-waarde, kunt u contact met ons opnemen.