Terug naar de resultaten
Te koop
Strateris in Nederweert 6031 PD

Strateris

6031 PD Nederweert
Koopsom € 365.000,- v.o.n.

Omschrijving

Op een prachtlocatie, in het buurtschap Strateris aan de noordkant van de Nederweert, ligt de unieke mogelijkheid tot het realiseren van uw vrijstaand droomhuis. Op deze locatie worden u nog 2 bouwpercelen vanaf 1295 m² aangeboden, waar u een woonhuis met een inhoud tot maar liefst 1200 m³ mag bouwen. De locatie grenst aan het nieuw te bouwen plan "Hoebenakker", gelegen aan de rand van Nederweert....
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Op een prachtlocatie, in het buurtschap Strateris aan de noordkant van de Nederweert, ligt de unieke mogelijkheid tot het realiseren van uw vrijstaand droomhuis. Op deze locatie worden u nog 2 bouwpercelen vanaf 1295 m² aangeboden, waar u een woonhuis met een inhoud tot maar liefst 1200 m³ mag bouwen. De locatie grenst aan het nieuw te bouwen plan "Hoebenakker", gelegen aan de rand van Nederweert. De percelen 1 en 2 zijn nog beschikbaar. Het betreft hier perceel 1, een perceel wat nog zal worden ingemeten en waarvan de minimale grootte 2000 m² bedraagt, groter tot ca. 5000 m² is bespreekbaar. In samenspraak met verkoper kan de indeling nog worden bepaald.
De percelen met de nummers 3, 4, 5, 6 en 7 zijn inmiddels verkocht / bebouwd.

De bouwpercelen; zijn tot stand gekomen in het kader van de “ruimte voor ruimte regeling” wat u de mogelijkheid geeft een ruimere woning te realiseren dan gebruikelijk is. Een ander voordeel dat u hier hebt is de keuzevrijheid van uw eigen architect en/of aannemer of u neemt de bouw in eigen hand.

Bestemmingsplanregels; voor het te bouwen hoofdgebouw geldt dat gebouwd dient te worden binnen maximaal 3 meter uit de voorgevelgrens. De inhoud van de woning mag maximaal 1200 m³ bedragen, bij de percelen 1 en 2 kan om een ontheffing tot maximaal 1400 m³ worden verzocht bij de gemeente. De goothoogte van het hoofdgebouw mag maximaal 7 meter bedragen en het aantal te realiseren (inpandige) parkeerplaatsen per woning dient minimaal 2 te bedragen. Voor de bijgebouwen geldt een goothoogte van maximaal 3,2 meter en een nokhoogte van maximaal 5,5 meter en geldt dat deze aan één zijde minimaal 3 meter uit de zijdelingse perceelgrens dienen te worden opgericht.

Nederweert; is een plaats en gemeente in de provincie Limburg en telt ca. 17.000 inwoners. Nederweert heeft alle benodigde voorzieningen binnen handbereik met een keur aan winkels en sportfaciliteiten en is gelegen aan de A2 op enkele minuten van Weert en ligt op ca. 20 autominuten van Eindhoven. Deze voor Nederlandse begrippen dunbevolkte gemeente biedt veel ruimte aan natuur en landschap. Waaronder het Nationaal Park De Groote Peel, het Weerterbos en het vennengebied Sarsven en De Banen.
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 365.000,- vrij op naam Aanvaarding Direct Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg, open ligging en buiten bebouwde kom Indeling Perceeloppervlakte 2000 m² Kadasteroppervlakte 2000 m² Kadastrale gegevens Gemeente Nederweert Sectie Y Perceelnummer 1240 Oppervlakte 1370 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Nederweert Sectie Y Perceelnummer 1290 Oppervlakte 630 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Strateris, 6031 PD Nederweert

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring