Terug naar de resultaten
Te koop
Willem De Zwijgerstraat 63 in Budel 6021 HL

Willem de Zwijgerstraat 63

6021 HL Budel
Koopsom € 275.000,- k.k.

Omschrijving

Wie wil nou er niet vrijstaand wonen op een perceel van 1226 m² en toch binnen enkele minuten in het centrum zijn voor de boodschappen of om de kinderen naar school te brengen!

U kunt gebruik maken van een bestaande bouwvergunning of natuurlijk helemaal uw eigen plan maken.
Het bouwperceel is ruim 85 meter diep, achterop het perceel staan diverse bomen, een ideale speelplek voor...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Wie wil nou er niet vrijstaand wonen op een perceel van 1226 m² en toch binnen enkele minuten in het centrum zijn voor de boodschappen of om de kinderen naar school te brengen!

U kunt gebruik maken van een bestaande bouwvergunning of natuurlijk helemaal uw eigen plan maken.
Het bouwperceel is ruim 85 meter diep, achterop het perceel staan diverse bomen, een ideale speelplek voor de kinderen, bijvoorbeeld voor het maken van een boomhut, maar ook voor het creëren van een hobbyruimte, gastenverblijf of zwembad.

BOUWMOGELIJKHEDEN:
Op het perceel zijn meerdere bouwmogelijkheden; de verkopers hebben al een bouwvergunning voor het bouwen van de in de bijgevoegde foto’s witte woning met de rode dakpannen. Deze bouwtekening is gebaseerd op de wensen van de verkopers, die er in eerste instantie zelf wilden gaan bouwen, zo zijn alle voorzieningen beneden gepland met boven één extra slaapkamer met extra badkamer. Binnen het vergunde zijn er mogelijkheden om er ook een gezinswoning met meerdere slaapkamers van te maken onder andere door de kap van de achterbouw te vergroten/verhogen. Hierdoor zou de huidige slaapkamer met badkamer op de begane grond als garage, speelkamer of kantoor kunnen dienen.
Indien u gebruik maakt van de vergunning, kunt u zich enkele duizenden euro’s aan leges en kosten voor een architect besparen. Bij gebruik van de verleende vergunning is tevens nog mogelijk een gasaansluiting te verkrijgen, bijvoorbeeld voor toepassing van een traditionele cv-ketel.

Tevens is door de architect een opzet gemaakt voor een schuurwoning die in de lengte op het perceel past waardoor er meer ruimte naast de woning is voor bijvoorbeeld een groot terras en een oprit. Ook deze woning heeft alle voorzieningen gelijkvloers.

Bovenstaande plannen zijn 2 totaal verschillende ideeën, waar op voort geborduurd kan worden om een woning naar uw eigen wensen te bouwen, maar wellicht hebt u een hele andere woning in gedachten, daar bent u vrij in.

INFORMATIE M.B.T. HET BOUWPERCEEL:
• breedte aan de weg ca. 15 meter;
• breedte in de rooilijn is ca. 14,68 meter;
• perceeldiepte ca. 85 meter;
• bouwblok ca. 12,50 m breed en 15,00 m diep;
• aan de linkerzijde van het perceel mag de woning tegen de erfgrens worden gebouwd;
• max. goothoogte 7 meter;
• max. nokhoogte 10 meter;
• bijgebouwen mogelijk tot 150 m² vloeroppervlak;
• alle benodigde onderzoeken hebben plaatsgevonden en het perceel is bouwrijp.

LIGGING:
Zeer prettige ligging, slechts op enkele minuten van het dorpscentrum, met diverse supermarkten en een keur aan winkels. Daarnaast zijn er diverse basisscholen op loopafstand gelegen en zijn ook de sportvoorzieningen op fietsafstand te bereiken. Toch met de auto op pad, dan zijn er diverse uitvalswegen naar de dichtstbijzijnde steden zoals Eindhoven en Weert. Met het openbaar vervoer kunt u beschikken over goede busverbindingen maar ook nabijgelegen treinstations in Maarheeze, Weert en Hamont (Belgie) vergroten uw bereikbaarheid.

Heeft u interesse in dit bouwperceel en wellicht nog aanvullende vragen over de mogelijkheden, neemt u dan contact met ons.
Wij staan u graag te woord; we komen vrijblijvend bij u langs, maar u bent uiteraard ook welkom bij ons in Soerendonk.
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 275.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Indeling Perceeloppervlakte 1226 m² Kadasteroppervlakte 1226 m² Kadastrale gegevens Gemeente Budel Sectie C Perceelnummer 3386 Oppervlakte 1200 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Budel Sectie C Perceelnummer 3556 Oppervlakte 26 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Willem de Zwijgerstraat 63, 6021 HL Budel
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring