Terug naar de resultaten
Te koop
Bergbosweg 3 A in Budel 6021 SB

Bergbosweg 3 a

6021 SB Budel
Vraagprijs € 110.000,- k.k.

Omschrijving

Op een prachtlocatie in het buurtschap De Berg in Budel, een riant perceel (1303 m²) voor het bouwen van een vrijstaand woonhuis.

Het betreft hier een perceel in het kader van de Ruimte voor Ruimte-regeling. Dit perceel dient nog ontwikkeld en bouwrijp gemaakt te worden. Momenteel heeft het perceel een agrarische bestemming. Middels een te doorlopen procedure kan er een wijziging van...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Op een prachtlocatie in het buurtschap De Berg in Budel, een riant perceel (1303 m²) voor het bouwen van een vrijstaand woonhuis.

Het betreft hier een perceel in het kader van de Ruimte voor Ruimte-regeling. Dit perceel dient nog ontwikkeld en bouwrijp gemaakt te worden. Momenteel heeft het perceel een agrarische bestemming. Middels een te doorlopen procedure kan er een wijziging van de bestemming naar wonen worden verkregen. Na deze bestemmingswijziging mag hier een vrijstaande woning gebouwd worden. 
Het bijzondere aan de Ruimte voor Ruimte-regeling is dat er ruimere bouwregels gelden dan gebruikelijk. Zo mag u op dit perceel een vrijstaande woning realiseren van maar liefst 900 m³, excl. kelder, aan-, uitbouwen en bijgebouwen.

De ontwikkeling: 
Naast de aankoop van het perceel dient u rekening te houden met bijkomende kosten voor de bestemmingsplanwijziging en een verplicht aan te kopen bouwtitel. Deze kosten bedragen momenteel ca. € 165.000,-. 

Voor aanvullende informatie of begeleiding bij deze procedure, kunt u contact met ons opnemen.

Locatie:
Het perceel is gelegen in het buitengebied, nabij de grens met België, de natuurgebieden; de Achelse Kluis en de Beverbeekse Heide. Budel is een gemoedelijk dorp, gelegen in de gemeente Cranendonck met alle benodigde voorzieningen. Een keur aan winkels, sportfaciliteiten met o.a. een zwembad en een medisch centrum.  

Ruimte voor Ruimte: 
De Ruimte voor Ruimte-regeling is in het leven geroepen om veehouderijen op ongewenste locaties, te stimuleren om hun stallen op te ruimen. Om de regeling te kunnen financieren worden er bouwtitels uitgegeven ter compensatie van de veehouders. Deze bouwtitels kunnen gebruikt worden om op door de gemeente aangewezen locaties een woning te realiseren.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 110.000,- kosten koper Specificatie inclusief BTW Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan bosrand en buiten bebouwde kom Indeling Perceeloppervlakte 1303 m² Kadasteroppervlakte 1303 m² Kadastrale gegevens Gemeente budel Sectie H Perceelnummer 797 Oppervlakte 1303 m²
Route van naar Bergbosweg 3 a, 6021 SB Budel
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring