Ruimte voor Ruimte

De regeling
De Ruimte voor ruimte regeling is in het leven geroepen als subsidie- regeling voor veehouderijen, om hen te stimuleren om hun stallen op te ruimen.

Om de regeling te kunnen financieren heeft de Provincie het mogelijk gemaakt om bouwtitels uit te geven. Deze bouwtitels worden verstrekt aan de veehouder ter compensatie van de opgeruimde stallen en het staken van de werkzaamheden. Sommige veehouderijen gaan zelf aan de slag met hun verkregen bouwtitel en realiseren hiermee een vrijstaande woning. In veel gevallen wordt de bouwtitel aan particulieren verkocht die op hiervoor, door de gemeente aangewezen, geschikte percelen een woning mogen realiseren. Naast een kostenvoordeel gelden er voor woningen binnen de regeling veelal ruimere bouwregels.

Begeleiding van A tot Z
Heeft u vragen of wenst u begeleiding bij de ontwikkeling van een Ruimte voor Ruimte bouwperceel dan bent u aan het goede adres. Wij begeleidden al verschillende projecten met een goed resultaat en hebben altijd percelen in de portefeuille die toekomstige bouwmogelijkheden bieden.

U zoekt een bouwtitel ?
Ook dan bent u bij ons aan het goede adres, door onze goede contacten kunnen wij u een bouwtitel leveren, waarmee u zich in vele gevallen tienduizenden euro's bespaart.

Is uw interesse gewekt en wenst u meer informatie, neemt u dan gerust contact met ons op.